Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Twitter

Αναζήτηση ελαστικών

Παράδειγμα: 205/55/16 ή 2055516

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ελαστικού

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ελαστικού

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε

Από 1ης Νοεμβρίου 2012, όλα τα ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά την επίσημη Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ελαστικού. Αυτή η ετικέτα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τρία σημαντικά κριτήρια, τα οποία διαμορφώνουν μία βάση για την αξιολόγηση μέρους της απόδοσης των ελαστικών: πρόσφυση στο βρεγμένο, οικονομία καυσίμου και εξωτερικός θόρυβος.

Η ολοκληρωμένη εικόνα Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ελαστικού

Η Ευρωπαϊκή Ετικέτα των Ελαστικών αποτελεί μία καλή ένδειξη μόνο των βασικών επιδόσεων του ελαστικού. Ωστόσο, για την ασφάλεια και την άνεσή σας, τα ελαστικά σας πρέπει να προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις σε όλες τις συνθήκες και σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Αυτός είναι ο λόγος που η Bridgestone, όταν σχεδιάζει, εξελίσσει και κατασκευάζει τα ελαστικά της, δίνει ιδιαίτερη προσοχή σε πολλές παραμέτρους, που δεν περιλαμβάνονται στη νέα ετικέτα: χειρισμός σε βρεγμένο οδόστρωμα, επιδόσεις φρεναρίσματος σε στεγνό οδόστρωμα, σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες, αντίσταση στην υδρολίσθηση, αντίσταση στη φθορά, άνεση και εσωτερικός θόρυβος.

Στην περίπτωση των χειμερινών ελαστικών, η Bridgestone εξελίσσει, εξίσου προηγμένες τεχνολογίες γόμας και πέλματος, διασφαλίζοντας τις επιδόσεις στον χειρισμό, το φρενάρισμα, την επιτάχυνση και την απόκριση του τιμονιού σε χαμηλές θερμοκρασίες καθώς και στο χιόνι και τον πάγο.

Όλα αυτά τα κριτήρια, σε συνδυασμό, συμπληρώνουν την πραγματική εικόνα, που κρύβεται πίσω από τα κορυφαία ελαστικά και σας καθοδηγούν στην αγορά των κατάλληλων ελαστικών για τις δικές σας απαιτήσεις στην οδήγηση.


Επιστροφή στην κορυφή