Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Twitter

Αναζήτηση ελαστικών

Παράδειγμα: 205/55/16 ή 2055516

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ελαστικού

Ποιοί είμαστε

company/petousis_7.jpg

 

 

Η Β. ΠΕΤΟΥΣΗΣ Α.Ε.  δραστηριοποιείται 30 χρόνια στον κλάδο  των αυτοκινήτων και συγκεκριμένα με την χονδρική πώληση ελαστικών, ζαντών και ειδών αυτοκινήτου σε όλη την Κρήτη.

Αντιπροσωπεύουμε στην Κρήτη την εταιρεία ελαστικών Bridgestone, την πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις ελαστικών παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, καθώς και τις θυγατρικές της εταιρείες Firestone και Dayton. Eπίσης αντιπροσωπεύουμε την εταιρεία Maxxis και την θυγατρική της CST, τα ελαστικά Arivo, I-Link, Advance και διάφορους οίκους ζαντών.

Διατηρούμε μεγάλη γκάμα από ετοιμοπαράδοτα προϊόντα στην αποθήκη μας από όλες τις κατηγορίες ελαστικών και φροντίζουμε για την σωστή αποθήκευση τους  και την άμεση παράδοση στους πελάτες μας. 

Η εμπειρία μας, τα ποιοτικά προϊόντα μας και η άμεση εξυπηρέτηση των συνεργατών μας, μας έχουν καθιερώσει ως έναν από τους μεγαλύτερους χονδρεμπόρους στην Κρήτη στον χώρο τον ελαστικών Αυτοκινήτου, Επαγγελματικών οχημάτων, SUV,4χ4, Μοτοσυκλετών, Φορτηγών και Λεωφορείων καθώς επίσης και Βιομηχανικών οχημάτων και Τρακτέρ. 


Επιστροφή στην κορυφή