Μοιραστείτε το στο Facebook Μοιραστείτε το στο Twitter

Αναζήτηση ελαστικών

Παράδειγμα: 205/55/16 ή 2055516

Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ελαστικού

FIRESTONE ROADHAWK

  • Zoom

Η Firestone στοχεύει να ταράξει την μεσαία κατηγορία ελαστικών στην Ευρώπη με την κυκλοφορία του Roadhawk, ενός ελαστικού  κατασκευασμένου για εκτεταμένη διάρκεια απόδοσης, που προσφέρει στους οδηγούς κορυφαία πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και είναι καλύτερο στην κατηγορία φρενάρισμα σε στεγνό οδόστρωμα.

 

 Το Roadhawk στοχεύει σε οδηγούς που πραγματοποιούν όλων των ειδών τα ταξίδια  – σε πόλεις, αυτοκινητοδρόμους, καθημερινές μετακινήσεις, σχολικές διαδρομές, ψώνια.

– σε καθημερινή βάση.

 Αυτοί οι οδηγοί θέλουν ένα ελαστικό που να αποδίδει μακροχρόνια σε οδικές συνθήκες, όπου η βροχή, η έντονη κυκλοφορία, το απότομο φρενάρισμα και η ταχύτητα σε αυτοκινητόδρομο αποτελούν μέρος της καθημερινής πραγματικότητας. Εν ολίγοις, ένα ελαστικό πάνω στο οποίο μπορούν πάντα να βασιστούν.

 Ο Thierry Jupsin, Διευθυντής Μάρκετινγκ της Bridgestone Europe εξηγεί: 'Η Firestone παράγει ελαστικά ποιότητας για περισσότερο από 100 χρόνια. Κατανοούμε τι υφίστανται τα ελαστικά και παράλληλα ακούμε και τα θέλω των οδηγών. Το νέο Roadhawk έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους οδηγούς υψηλό επίπεδο ασφάλειας και μακροχρόνιες επιδόσεις  ανεξάρτητα από τις συνθήκες '.

 Το νέο Firestone Roadhawk έχει δοκιμαστεί και εγκριθεί από την TÜV SÜD, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο ινστιτούτο για την τεχνολογία ελαστικών και τροχών στην Ευρώπη, και έχει λάβει το πολυπόθητο σήμα πιστοποίησης TÜV SÜD.

 

Καλύτερο στην κατηγορία πρόσφυση σε βρεγμένο

 Με το μοναδικό σχεδιασμό πέλματος και τις ειδικά αναπτυγμένες συνθέσεις γόμας, το Firestone Roadhawk έχει σχεδιαστεί για να παρέχει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ελέγχου στο βρεγμένο. Το ελαστικό επιτυγχάνει την κορυφαία βαθμολόγηση ετικέτας 'Α' για την πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα: καλύτερη απόδοση στην κατηγορία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ξεπερνά και πολλές μάρκες της premium κατηγορίας ελαστικών.

  

Καλύτερο στην κατηγορία φρενάρισμα στο στεγνό

 Επιπλέον ανεξάρτητες δοκιμές από την TÜV SÜD δείχνουν ότι το νέο Roadhawk παρέχει επίσης την καλύτερη απόδοση στο στεγνό με απόσταση φρεναρίσματος έως και 3 μέτρα μικρότερη από τον ανταγωνισμό.

 

Κατασκευασμένο να αποδίδει περισσότερο.

 Το Roadhawk είναι σχεδιασμένο να παρέχει επιδόσεις που διαρκούν σε όλη τη διάρκεια ζωής του ελαστικού.

Ανεξάρτητες δοκιμές από την TÜV SÜD δείχνουν ότι το Roadhawk αποδίδει καλύτερα σε σχέση με τους ανταγωνιστές του στην υδρολίσθηση μετά από τα πρώτα 20.000 χιλιόμετρα.

 Επίσης προσφέρει έως 20% καλύτερη επίδοση στην αντίσταση φθοράς σε σχέση με τον προκάτοχο του το TZ300.

 Επιπλέον, η κατασκευή του νέου ελαστικού χαρακτηρίζεται από ένα ελαφρύ σκελετό που βελτιώθηκε για χαμηλή αντίσταση κύλισης, προσφέροντας στους οδηγούς τη σιγουριά της χαμηλότερης κατανάλωσης καυσίμου.

 Ακολουθώντας την τάση για μεγαλύτερες ζάντες στα οικογενειακά και touring μοντέλα αυτοκινήτου, το Firestone Roadhawk καλύπτει διαστάσεις ζάντας από 15 'έως 19'.

 


Επιστροφή στην κορυφή